2009. november 7., szombat

Üdvözöllek!

Üdvözöllek!

JAZZ, de leginkább FREEJAZZ. Saját vacak amatőrvideókat raktam az oldalra, -ha jártál itt korábban, talán láttad,- rendkivül lassan töltött be. Átalakitom az oldalt, az egyes koncertek külön lapot kapnak, a többit meglátjuk. Ami kész, oldalsávban "TARTALOM" cimen külön linkelem. Kössz a figyelmet!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

irhatsz nyugodtan, senki nem olvassa el

L*J*T*

Rossz hang, gyenge kép. Többet nem is teszek ide belőle. De ez nálunk -gondolom,- elképzelhetetlen. Több százas (esetleg néhány ezres) kedélyesen lökdösődő tömeg az isten háta mögött ünnepelve jazzt hallgat a szakadó esőben.

GARANA- 2008

Néha találok oldalakat

ahol fellelhetőek innen vitt videók. Szegény rendszergazdák beérik amatőr vackokkal, vagy annyira jó a zene, hogy nem érdekli őket, milyen gagyi a kép? Az "all jazz: videos" minden Mike Red's filmecském alkalmasnak tartja közlésre. Ezzel szemben az "AOL India Video Main" minden filmet elvitt az oldalról. (Tul nagy igényei indiánoknak sem lehetnek.) A "BLINX"-nek csak a Tacumák tetszenek, de azt legalább szétdarabolják és összerakják egy interjuval. Leginkább büszke az "ASK"-ra lehetnék, ök Lou Grassi biográfiájához 3 filmecskét látotnak alkalmasnak mellékelni, egy jutubost és innen az első és második Gauci felvételt. Köszönöm!